Blog

Ons verhaal ''Hoe leef ik met dementie?''

Boekpresentatie "Hoe leef ik met dementie?” 25 juni bij de HU University of Applied Sciences Utrecht (Hogeschool Utrecht)
Profielfoto van Anita Linskens
24 mei 2024 | 1 minuut lezen

Wij, zeven personen die leven met dementie, hebben ons naar aanleiding van het onderzoek van Jacoba Huizenga, promovendus aan de Hogeschool Utrecht, verenigd in de groep “Brain Power”. Samen hebben wij onze ervaringen en tips gebundeld in het baanbrekende boek "Hoe leef ik met dementie?”.

Brain Power groep deelt unieke levensverhalen

In dit inspirerende boek delen wij onze persoonlijke verhalen, over het leven met dementie. Onze ervaringen bieden een unieke inkijk in de dagelijkse realiteit en geven waardevolle inzichten voor iedereen die direct of indirect met dementie te maken heeft.

Het boek is een belangrijke bron van informatie en inspiratie voor personen die leven met dementie, zorgverleners en naasten.

De boekpresentatie vindt plaats op dinsdag 25 juni om 10.30 uur bij HU University of Applied Sciences Utrecht (Hogeschool Utrecht). Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en kennis te maken met ons en onze bijzondere verhalen.

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
2 reacties
Profielfoto van Corinda Van Tilborg
3 maanden geleden
Profielfoto van Corinda Van Tilborg
3 maanden geleden

Hallo Anita,

Helaas ben ik dan met vakantie anders had ik hier graag bij aanwezig willen zijn. Wellicht geven jullie ergens anders nog een presentatie laat dat zéker weten op Deelmee, dan wil ik graag jullie ervaring en verhalen horen. Hoe komen wij in het bezit van dit boek, waar kunnen we dit bestellen? Dankjewel Anita voor het delen, And Keep Up The Good Work!

Harte-groet Corinda van Tilborg

Profielfoto van Anita Linskens
3 maanden geleden
Profielfoto van Anita Linskens
3 maanden geleden

Dag Corinda, 

Dankjewel voor jouw reactie! De informatie wb bestellen van ons boek deel ik zodra beschikbaar. 
 
Hartelijke groet,

Anita