Blog

Boekpresentatie ‘Brain Power’ bij Hogeschool Utrecht

De belangstelling voor de boekpresentatie van ‘Hoe leef ik met dementie?’ op 25 juni in Utrecht is groot, daarom hebben we de capaciteit van de zaal vergroot. Ben jij er ook bij?
Profielfoto van Anita Linskens
13 juni 2024 | 1 minuut lezen

Op 25 juni verschijnt het boek 'Hoe leef ik met dementie?'


Wie de diagnose dementie krijgt, heeft behoefte aan verhalen, ervaringen en tips van anderen. Van mensen die zelf wéten en ervaren wat dat betekent: leven met dementie, elke dag.
 

Het leven vieren; dat kenmerkt de levenshouding van Anita

Brain Power is een groep ervaringsdeskundigen met dementie die als mede-onderzoekers betrokken zijn bij het onderzoek ‘Alledaags leven met dementie’ van Jacoba Huizenga en Herma Tigchelaar (Hogeschool Utrecht). De groep bestaat, naast mijzelf, uit Edwin Doorn, Mike Geurtsen, Richard den Hartoog, Wim van Ogtrop, Gerda Van Tongerloo en Frank Zwertbroek.

Wij hebben het initiatief genomen om het onderzoek ook toegankelijk maken voor anderen. Met hart en ziel is gewerkt om onze ervaringen, inzichten en levenswijsheden samen te brengen in het boek 'Hoe leef ik met dementie?'.

Het eerste exemplaar wordt op dinsdag 25 juni 2024 feestelijk aangeboden. Je bent van harte welkom om bij deze bijzondere gelegenheid te zijn! Het aantal aanmeldingen is overweldigend en daarom hebben we de capaciteit uitgebreid zodat nog meer mensen deel kunnen nemen.

 Meld je dus snel aan via deze link: https://bit.ly/BoekpresentatieBrainPower

Je bent vanaf 10 uur welkom voor koffie en thee op het Educatieplein. De boekpresentatie zal om 10.30 uur starten in de;

Collegezaal PL97-1001 op de Padualaan 97, 3584 CH, Utrecht.

Vanaf 12 uur is het mogelijk om aan te sluiten bij een simpele lunch. In het gebouw zal bewegwijzering naar dit evenement aanwezig zijn. De collegezaal en het Educatieplein zijn toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn.

 
Vergeet je niet om je aan te melden?

Tot ziens op 25 juni!

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties