Blog

Podcast Over Koetjes & Kanker

door Evelien van der Werff
Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
19 augustus 2024 | 2 minuten lezen

Met toestemming van Evelien van der Werff plaatst Deelmee regelmatig vanuit de site van Evelien Vanknaarbetergids-zelfregie-bij-en-na-kanker diverse interessante materialen zoals podcast, artikelen, video's en praktische tips om beter voor jezelf te zorgen na de diagnose kanker.  

Jouw inspiratiebron bij en na kanker. Speciaal voor vrouwen zoals jij, die gemotiveerd zijn om tijdens en na de kanker alles te willen doen om het lichaam (en de arts) te ondersteunen, maar nog niet weten hoe. De van K naar Beter Gids staat vol met waardevolle tips, behulpzame adresjes en inspirerende verhalen. Alles om het jou makkelijker te maken.

​

Over Koetjes & Kanker is een initiatief van Evelien van der Werff. Ze overleefde twee keer borstkanker en leeft sinds februari 2024 met uitgezaaide borstkanker. Ze is regulier niet meer te genezen maar nog wel te behandelen met hormoontherapie.

Het is al shit genoeg

Evelien legt zich hier niet zomaar bij neer maar zoekt naar aanvullende manieren, in binnen- en buitenland, om te helen en te genezen. Van al haar avonturen maakt ze een platform:  Vanknaarbetergids-zelfregie-bij-en-na-kanker 

Hoe fijn is het dan als er langs dat onbekende pad in Kankerland wat wegwijzers staan? Geplaatst door mensen die daar al zijn geweest. Die precies begrijpen waar jij doorheen gaat. Die tips en inspiratie delen. Of door betrouwbare experts. Die weten hoe ze je verder kunnen helpen. Liefs, Evelien

Koetjes & Kanker

In 'Over Koetjes & Kanker' gaat Evelien van der Werff op zoek naar antwoorden op de vraag: Hoe pak je de draad van het leven weer op als je kanker hebt gehad?

De wereld van Stefan Verhoeve stort in als zijn zwangere vrouw borstkanker heeft. 

De wereld van Stefan en zijn vrouw Ilona stort in elkaar als ze, dagen voor de geboorte van hun tweede kindje, horen dat Ilona borstkanker heeft. Een week na de bevalling gaat Ilona door allerlei scans en daarna begint de chemokuur.

Hoe blijft hij zelf overeind? Al doende leert hij. Stefan denkt vaak achteraf: 'had ik dit maar eerder geweten.' Vanuit die gedachte schrijft hij het boek 'Kanker bij ons thuis.' Dit is de gids die je nodig hebt als kanker je gezin raakt.

Dit fijne boek is vanaf oktober 2024 te koop. Schrijf je in op de nieuwsbrief van Stefan om op de hoogte te blijven: www.stefanverhoeve.nl

Tips van Stefan:

www.mealtrain.nl

www.moedermelknetwerk.nl

https://www.vanknaarbetergids.com/podcast-over-koetjes-en-kanker/episode/2719d565/de-wereld-van-stefan-verhoeve-stort-in-als-zijn-zwangere-vrouw-borstkanker-heeft-hij-schrijft-het-handboek-dat-hij-zelf-graag-had-willen-hebben

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties