Blog

ICT nieuwe MEE locatie Zwolle

Profielfoto van Martijn Boesjes
14 april 2021 | 1 minuut lezen

Het was even spannend of de glasvezel (internet) verbinding op tijd klaar zou zijn vóór de verhuizing, maar dat is gelukt! Inmiddels is het netwerk volledig operationeel gemaakt in samenwerking met Macel (Atricom) en kan er goed gewerkt worden op de nieuwe locatie.

Met dank aan de heren Nick en Gertjan van Atricom zijn de ICT werkplekken netjes ingericht en zijn deze allemaal voorzien van nieuwe gestandaardiseerde apparatuur. Een deel van de werkplekken is al voorzien van docking-stations, zodat je maar 1 kabel op je laptop hoeft aan te sluiten. Het docking-station voorziet de laptop gelijk van stroom en je kunt meteen gebruik maken van de monitor, het toetsenbord en de muis op het bureau. Het andere deel van de werkplekken is nog niet voorzien van een docking-station omdat deze simpelweg nog niet geleverd kunnen worden door schaarste aan onderdelen wat weer een gevolg is van het Corona virus. Zodra de apparatuur geleverd is, zullen we alle werkplekken hiermee inrichten. Er ligt wel bekabeling op de bureaus zodat je zonder het docking-station je laptop ook aan kunt sluiten.

Om de hectische tijd van de verhuizing te overbruggen was besloten dat de collega's van de Backoffice tijdens de verhuizing konden werken op kantoor in Apeldoorn. Om dit soepel te laten verlopen zijn we voor de Backoffice overgestapt van het bellen met een vaste fysieke telefoon naar bellen via de laptop en een headset. Een mooie stap naar de toekomst waardoor de Backoffice een stuk flexibeler is geworden qua werkplek. In geval van een calamiteit is het nu mogelijk voor de Backoffice om in een ander kantoor of zelfs vanuit huis de mensen te woord te staan, waarmee de continuïteit van de dienstverlening is geborgd.

Al met al was het een geslaagde verhuizing! Iedereen bedankt voor alle goede hulp :-)

Doe mee met de discussie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties