E-learning

Samen werken met brussen

Broers & zussen staan voor elkaar klaar

Profielfoto van Kenniscommunity Deelmee
5 februari 2024 | 1 minuut lezen

Broer en een zus. Ze zullen altijd voor elkaar klaar blijven staan, wát er ook gebeurt.

Maar daar staat ook tegenover:

Wie ben ik als begeleider om van een broer of zus te eisen dat hij of zij zich vaker moet laten zien omdat dit mijn cliënt ten goede zou komen? Wat weet ik van hun motieven om dat nu juist te doen? Wie heeft weet van hun pijn na een leven lang op een tweede plek te hebben gestaan omdat hun zielige zusje/broertje altijd vóór ging? 

Welkom bij de zeer korte module over 'samen werken met brussen' waarin uitspraken worden geciteerd over 'brussen. Deze uitspraken komen onderstaand onderzoek. 

Quickscan naar ondersteuningsbehoefte van zorgintensieve gezinnen

Voor wie? 

De module 'Samenwerken met brussen' is een zeer korte module uit de reeks 'Professioneel samenwerken' en is geschikt voor alle studenten en professionals die werken en leren in de Zorg en Welzijn. 

Duur

Oplopend tot 60 sbu (studie belasting uren) afhankelijk van de gekozen variant en samenstelling, zie inleiding. 

Opbouw

Elke module heeft één of meer verwerkingsopdrachten en een beschouwingsopdracht en reflectie-oefeningen. Je kunt de module begeleid en onbegeleid volgen.

Onbegeleid; Je doorloopt de moduile(s) van jouw keuze. Je kunt de opdrachten maken, je kunt reageren op anderen deelnemers etc. Dit doe je geheel zelfstandig.

Begeleid; Je doorloopt de module(s) van jou keuze en wordt daarbij begeleid door een coach. De coach geeft je feedback op je opdrachten en je kunt de coach vragen stellen. De begeleide variant is nog niet beschikbaar. 

De modules zijn ontworpen voor niveau 4 en 5.  

Bewijs van deelname 

Als je deze module hebt afgerond, kan je een bewijs van deelname downloaden.  

Artikelengierig naar deze e-Learning? Log dan hier in of meld je hier aan!

Plaats een reactie

Spreek je uit, deel en inspireer!

Plaats een reactie
0 reacties